Kesä on kirjojen aikaa

Vielä on kesää jäljellä ja Lasihelmipelissä on jäljellä hyvää kesälukemista! Henkilökunta on hurahtanut nuorten dystopia/spefikirjoihin, jotka ovat vähemmän synkkiä kuin odottaisi. Vakavammasta kirjallisuudesta voisi mainita Elif Shafakin 10 minuuttia 38 sekuntia tässä oudossa maailmassa sekä Karolina Ramqvistin Karhunaisen. Dekkarit ovat tietysti klassista kesälukemista, mutta kivaa ja viihdyttävää - joskus kevyesti sivistävääkin - löytyy myös scifistä, meriromaaneista ja historiallisista romaaneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s